Liga heren op bezoek bij Elita Lebbeke

Op zaterdagavond gingen de H2 naar Lebbeke. Na anderhalf uurtje rijden konden ze er eerst nog even kijken naar de match in de Liga 2 tussen Kortrijk en Elita, waarin leider Lebbeke een eerste nederlaag…Liga heren op bezoek bij Elita Lebbeke

01-12-2018 15:27 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdagavond gingen de H2 naar Lebbeke. Na anderhalf uurtje rijden konden ze er eerst nog even kijken naar de match in de Liga 2 tussen Kortrijk en Elita, waarin leider Lebbeke een eerste nederlaag opliep. Daarna konden onze jongens aan de bak.  Met alle gekwetsten/afwezigen zou trainer Douven vandaag speler/trainer zijn, hij kon echter gewoon van de kant coachen, en zo werden ook daar mogelijke blessures vermeden

Sporting nam een verschroeiende start en stond na 4′ op een droge 0-5. Bleef in die beginfase ook het tempo bepalen, liet Elita op een gegeven moment echter iets terug komen met een 8-10 in de 16′, daarna volgden echter twee reeksjes (van 8-11 naar 10-16 en dan naar 12-20), waarna de ploegen gingen rusten met 13-21. Degelijke eerste helft, maar toch onvoldoende gebruik gemaakt van de geboden ruimte.

De tweede helft eenzelfde beeld, Elita bleef vechten, kon echter nooit dichterbij komen, Sporting bleef controleren, met ook een Kenzo die sterk in de aanval stond, verloor echter wat concentratie op het einde en pakte nog enkele goals (ook in overtal), eindsignaal 29-39 en terug naar huis.  Opnieuw een prima collectief, met snel spel. Volgende week de topper, thuis tegen Tongeren, waarin we opnieuw heel wat bekende jeugdspelers zullen ontmoeten, en met oud speler en nu trainer Salem Dobojak! Zaterdag 1 december 18.15 uur Dommelhof!

Powered by Blog Grabber