Liplijn Elektrotechniek: service en onderhoud, keuringen, projecten, duurzame oplossingen

Liplijn Elektrotechniek is een modern, allround elektrotechnisch installatiebedrijf in Budel, gespecialiseerd in alle elektrotechnische installaties voor zowel bedrijven als particulieren. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in het aanleggen van zonnepanelen installaties en hebben ze de ervaring en knowhow…Liplijn Elektrotechniek: service en onderhoud, keuringen, projecten, duurzame oplossingen

15-10-2018 08:19 – Ingezonden door Redactie

Liplijn Elektrotechniek is een modern, allround elektrotechnisch installatiebedrijf in Budel, gespecialiseerd in alle elektrotechnische installaties voor zowel bedrijven als particulieren. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in het aanleggen van zonnepanelen installaties en hebben ze de ervaring en knowhow in huis om elk project te realiseren.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die met u meedenkt? Een installateur die kwaliteit voorop stelt en die u van deskundig advies kan voorzien? Dan bent u bij Liplijn Elektrotechniek aan het juiste adres. Als jonge ondernemer zorgt Patrick Liplijn namelijk voor een persoonlijke en servicegerichte aanpak waarbij overleg met de opdrachtgever vanzelfsprekend is. Wat uw vraag ook is, groot of klein, samen met u gaan we op zoek naar een oplossing die werkt. Veilig en betrouwbaar, dat in de eerste plaats. Maar ook functioneelen doordacht, want uiteindelijk gaat het erom dat u er vele jaren profijt van heeft.

Ontdek hoeveel uw dak oplevert!
Twijfel niet langer over het plaatsen van zonnepanelen en vraag vrijblijvend een dakscan om te kijken of uw dak geschikt is voor zonnepanelen. Zo ziet u direct de opbrengst en terugverdientijd van uw installatie.

Voor meer informatie over alle mogelijkheden kan er contact opgenomen worden met Patrick Liplijn via tel. 0031 6 46760856 of via info@liplijnelektrotechniek.nl

Powered by Blog Grabber