Locomotion Diner

MAARHEEZE – Midden op de parkeerplaats bij het treinstation van Maarheeze vind je Locomotion Diner.Locomotion Diner

01-04-2019 11:22 – Ingezonden door Redactie

MAARHEEZE – Midden op de parkeerplaats bij het treinstation van Maarheeze vind je Locomotion Diner. Een sfeervol restaurantje in typische jaren ’60 stijl voor de reizigers, maar natuurlijk ook voor alle voorbijgangers. Sinds 1 februari is het door Marian Cuijten overgenomen en er waait sindsdien een frisse wind. De openingstijden zijn verruimd en de menukaart ook, want behalve de perfecte burger kan men nu ook kiezen uit luxe broodjes, salades en een 12-uurtje, al of niet vergezeld van een kopje koffie of een ander drankje.
De heerlijke koffie wordt altijd vers gezet en vergezeld van een borreltje en slagroom. Marian heeft nog vele plannen voor de toekomst, dus hou het HAC Weekblad in de gaten, of haar Facebookpagina, want binnenkort start ze met ontbijt-to-go voor reizigers en een automatiek aan de buitenzijde. Bedrijven kunnen ook bestellen en grotere bestellingen kunnen ook geleverd worden. Het is ook fijn toeven op het vernieuwde terras dat nog aangekleed gaat worden om meer beschutting en gezelligheid te geven.
Openingstijden: dinsdag tot en met donderdag van 10 uur tot 18 uur, vrijdag en zaterdag van 10 uur tot 19 uur en zondag van 11 uur tot 19 uur. In de loop van de zomer zullen de tijden nog verruimd worden.

Powered by Blog Grabber