Loek Kuppens wint bak bier voor goede gok Boerenpaar 2019

Tijdens Ut Get Beginne op de elfde van de elfde werd door de commissie Boerenbrulluft van de Buulder Buk het boerenpaar 2019, Boer Tom en Boerin Nieke, voorgesteld aan het Buulse volk. Ieder jaar is het altijd weer spannend wie er uit de boerenpet tevoorschijn getoverd worden, en wie ze allemaal bij…Loek Kuppens wint bak bier voor goede gok Boerenpaar 2019

02-12-2018 16:25 – Ingezonden door Redactie

Tijdens Ut Get Beginne op de elfde van de elfde werd door de commissie Boerenbrulluft van de Buulder Buk het boerenpaar 2019, Boer Tom en Boerin Nieke, voorgesteld aan het Buulse volk. Ieder jaar is het altijd weer spannend wie er uit de boerenpet tevoorschijn getoverd worden, en wie ze allemaal bij hebben als familie en getuigen. Behalve het raden naar de Prins kon er dit jaar ook geraden worden voor het Boerenpaar. En er was flink geraden. Enkelen hadden het ook bij het rechte eind en wisten zowel wie Boer als Boerin zouden worden. Uit de goede inzendingen werd een winnaar getrokken. Het bleek Loek Kuppens te zijn. Deze carnavalsvierder heeft echte carnavalsgenen in het bloed en kan diegene nu gezelschap gaan laten houden van een beetje alcohol. Hij was namelijk de winnaar van de door de commissie beschikbaar gestelde bak bier. Op dinsdag 27 november werd deze netjes thuisbezorgd bij Loek. Of er na dit bezoek nog volle flesjes in de krat zaten laten we maar even open. Daar mag naar geraden worden. Heb je 26 januari al in de agenda staan voor de Boerenbrulluft 2019? Doen en dan kan er samen met Loek en Boer Tom en Boerin Nieke geproost worden op een gezellig feestje. Meer info op Facebooken website: www.buulderbuk.nl.

Powered by Blog Grabber