Loopgroep Cranendonck

Zaterdagavond vond in Horst voor de vierde keer ‘Rundje um ut Hundje’ plaats. Een bijzonder sfeervol evenement. Op de ronde van 2,5 kilometer was op vijf plaatsen muziek, een rookkanon, veel toeschouwers en ook de terrassen op de Markt waren goed gevuld. Daarnaast waren er veel deelnemers op alle afstanden….Loopgroep Cranendonck

04-05-2018 06:17 – Ingezonden door Redactie

Zaterdagavond vond in Horst voor de vierde keer ‘Rundje um ut Hundje’ plaats. Een bijzonder sfeervol evenement. Op de ronde van 2,5 kilometer was op vijf plaatsen muziek, een rookkanon, veel toeschouwers en ook de terrassen op de Markt waren goed gevuld. Daarnaast waren er veel deelnemers op alle afstanden. De lopers op de 10 kilometer gingen als laatste van start. Trainster Irma van Gils genoot ervan en liep die 10 kilometer in een mooie tijd (49:34).
Stichting Loopgroep Cranendonck organiseert zelf ook een gezellig evenement op 16 september. Je kunt in september 5 kilometer, een kwart of halve marathon lopen. Na de meivakantie gaan we daar weer gericht voor trainen. Doe je met ons mee? Voor meer informatie: Irma van Gils 0031 6-23042276.

Powered by Blog Grabber