Loslopende lopers

Er zijn nogal wat mensen die eenzaam en verlaten hun al dan niet vrijwillige kilometers lopen voor hun conditie, om af te vallen, voor hun gezondheid, ui ambitie of puur voor de lol.Loslopende lopers

11-03-2019 10:00 – Ingezonden door Redactie

Er zijn nogal wat mensen die eenzaam en verlaten hun al dan niet vrijwillige kilometers lopen voor hun conditie, om af te vallen, voor hun gezondheid, ui ambitie of puur voor de lol. Maar als je alleen bent, zijn er duizend redenen om niet gaan te hardlopen (het weer, huishoudelijk werk, geen goesting enz.) Veel van deze niet motiverende dingen vallen weg als je een vast tijdstip hebt. Dat jouw loopmoment (of momenten) is in de week. Het helpt dan dat je in groep(je) loopt. Ook de looptijd lijkt dan sneller voorbij te gaan! Als je met iemand aan het buurten bent denk je zelfs niet aan lopen terwijl je toch loopt! Daarom willen de loopgroepen in Hamont en Pelt je hiermee helpen. Je kan vrijblijvend een paar keer komen meelopen met ons om te zien of het iets voor jou is! En dit steeds onder begeleiding van bekwame looptrainers. Waar en wanneer?   Voor lopers die nu al lopen is dat bij de fit-o-meter in Hamont: elke zaterdag om 10.00 uur (trage interval op eigen tempo) tot 11.30 uur. In Pelt bij Sportcentrum Dommelhof is dat elke dinsdag van 19.00 uur (interval 5 niveau groepen) tot 20.30 uur. Elke donderdag van 19.00 uur (duurloop op eigen tempo doel tempo van 9 km/u tot 10km/u) tot 20.30 uur. En elke zaterdag (soms op verplaatsing ) vanaf 10.00 uur (duurloop op eigen tempo) tot 11.30 uur.
Voor absolute beginners die willen gaan lopen biedt SACN nu een helpende hand!
Er wordt begonnen met een ‘Start to Run cursus’ op dinsdag 26 maart in Pelt. Aanvang 19.00 uur bij het Sportcentrum. En op zaterdag 30 maart in Hamont bij de fit-o-meter. Aanvang 10.00 uur. Voor meer info hierover kijk op de website www.sacn.be

Powered by Blog Grabber