Louis Dirkx op pensioen

Louis Dirkx, de uitbater van parochiezaal Holheide gaat op pensioen, en dat werd gevierd door de kinderen van de Clementiaanschool. Ze zongen een lied, overhandigden de bloemen en een fles wijn en na een…Louis Dirkx op pensioen

28-12-2018 11:11 – Ingezonden door Redactie – Foto Albert Loos

Louis Dirkx, de uitbater van parochiezaal Holheide gaat op pensioen, en dat werd gevierd door de kinderen van de Clementiaanschool. Ze zongen een lied, overhandigden de bloemen en een fles wijn en na een dikke knuffel van Louis en Annemie kregen alle kinderen een lekkere lolly. Maar liefst 20 jaar lang hebben Louis en Annemie zaal Holheide uitgebaat, ze begonnen eraan op 1 oktober 1998. Nu is het tijd voor een welverdiend pensioen. Louis en Annemie willen dan ook alle klanten en de vzw bedanken met in het bijzonder Raymond Hoeben voor de fijne samenwerking.

Powered by Blog Grabber