Ludieke snoepactie Weerter binnenstad

Ondernemers van de Weerter binnenstad hebben in aanloop naar de feestdagen een ludieke actie georganiseerd. Winkelend publiek wordt getrakteerd op een smaakvolle zuurstok uit een van de ruim 250 kerstbomen…Ludieke snoepactie Weerter binnenstad

24-12-2018 14:05 – Ingezonden door Redactie

Ondernemers van de Weerter binnenstad hebben in aanloop naar de feestdagen een ludieke actie georganiseerd. Winkelend publiek wordt getrakteerd op een smaakvolle zuurstok uit een van de ruim 250 kerstbomen in de binnenstad.

Centrummanagement Weert en BIZ Ondernemers presenteren gezamenlijk Winters Weert, de bundeling van alle sfeervolle evenementen in de binnenstad. Winters Weert staat voor gezelligheid, vermaak en heerlijk shoppen in de karakteristieke binnenstad van Weert. Winkelstraten zijn sfeervol verlicht en er zijn ruim 250 kerstbomen geplaatst. Om een bezoek aan de binnenstad extra feestelijk te maken trakteren de ondernemers bezoekers van de binnenstad op een lekker kerstzuurstok.

Aan de kerstbomen zijn grote labels gehangen waarop winkelend publiek wordt uitgenodigd een zuurstok uit de kerstboom te nemen. De ondernemers hopen hiermee het winkelen extra gezellig te maken en spreken hiermee de dank voor een bezoek aan de binnenstad uit.

Enkele pijlers uit het programma van Winters Weert zijn de Late Night Shopping op 22 december, Foodstock wintereditie met een spectaculair avondprogramma, de Kerststal in ’t Klooster in de Maasstraat, het Huis van de Kerstman op de Nieuwe Markt, het Weerter Wintercircus dat tussen Kerst en oudjaar neerstrijkt op de Markt en de winterse vrijmarkt Marktrecht voor elke Weertenaar. Bovendien is het elke zondag koopzondag, waarbij de winkels de deuren openen van 13:00 tot 17:00 uur. Meer informatie over alle activiteiten is te vinden op www.wintersweert.nl.

Powered by Blog Grabber