Luistermiddag Seniorenvereniging Maarheeze

MAARHEEZE – Rose-Marie Hendrikx presenteert voor de laatste maal van dit seizoen een muzikale luistermiddag.Luistermiddag Seniorenvereniging Maarheeze

24-03-2019 14:33 – Ingezonden door Redactie

MAARHEEZE – Rose-Marie Hendrikx presenteert voor de laatste maal van dit seizoen een muzikale luistermiddag. Dit keer de ballade over “De Tovenaarsleerling” van  Paul Dukas. Dit gaat door op maandag 25 maart. Het verhaal begint met de oude tovenaar die zijn werkplaats verlaat. Hij laat zijn leerling achter met corvee, vervelende dagelijkse schoonmaakklusjes. De leerling wordt al gauw moe van het telkens water halen, en betoverd daarom een bezemsteel om het werk voor hem te doen. De leerling is echter nog niet voldoende volleerd en kan de bezemsteel niet in bedwang houden. Al gauw ligt de vloer helemaal onder het water. De leerling realiseert zich dat hij de bezem niet kan laten stoppen, omdat hij de toverspreuk daarvoor niet kent. Als u benieuwd bent hoe het muzikale verhaal verder gaat, dan nodigt De Seniorenvereniging Maarheeze u hier graag voor uit! De aanvang is 14.00 uur en de zaal is open vanaf 13.30 uur. De entree voor leden bedraagt € 5, inclusief koffie en iets lekkers bij binnenkomst. Graag van te voren aanmelden en betalen in Ons Kwartier.

Powered by Blog Grabber