Lunch voor vrijwilligers van ’t Buuls zitje

Het werd weer eens tijd om de vele vrijwilligers van trefpunt ’t Buuls zitje in ’t zonnetje te zetten. Ze kregen een lunch aangeboden waar gretig gebruik van werd gemaakt. Dit goedlopende team van 30 vrijwilligers…Lunch voor vrijwilligers van ’t Buuls zitje

18-11-2018 19:36 – Ingezonden door Redactie

Het werd weer eens tijd om de vele vrijwilligers van trefpunt ’t Buuls zitje in ’t zonnetje te zetten. Ze kregen een lunch aangeboden waar gretig gebruik van werd gemaakt. Dit goedlopende team van 30 vrijwilligers zorgt weer elke week dat de meer dan 100 bezoekers goed ontvangen en bezig gehouden worden. De diverse kaartmiddagen, de lunchmiddag, de knutselmiddag, de spelletjesmiddag en de brei- en schildersgroep en het Repair Café worden goed begeleid door deze mensen. Maar ook de gastvrouwen en heren die klaar zitten voor een goed gesprek met een kopje koffie zijn niet te missen. Verder zijn een goede locatie en een prettige en open  sfeer ook heel belangrijk voor een goed lopende Huiskamer. Al met al mochten we in oktober zelfs meer dan 500 bezoekers begroeten en nog wekelijks lopen nieuwe bezoekers en vrijwilligers binnen in ons dorpstrefpunt. Voor de vrijwilligers een dankbare ‘baan’ en voor de bezoekers een huiselijke sfeer. Als je er nog aan denkt om misschien vrijwilliger te worden dan zou er nog plaats zijn in ons zondagteam, die de kaarters begeleiden. Voor november staan nog een paar extra activiteiten op het programma. Deze week is er nog een workshop ‘dikke dames’ schilderen en donderdag een uitstapje naar de van Horne Hoeve. Op woensdag 21 november komen de kinderen van ’t Boerderijtje weer een uurtje knutselen met Lenie en Kitty en ook deze dag is er een extra eetactiviteit n.l. een stamppotten lunch. Het eetteam zal weer enkele heerlijke stamppotten klaar maken en voor slechts 5 euro kun je al aanschuiven. Wel nog even opgeven via de lijst in de Huiskamer of via mail buulszitje@gmail.com Telefonisch is de Huiskamer te bereiken via 0031 6 10227398. Trefpunt ’t Buuls zitje vind je op de Dr. Ant. Mathijsenstraat 32 tegenover de Borgh.

Powered by Blog Grabber