M19 starten ook in 2019 goed !        

Zaterdag 12 januari stond de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar voor de M19 op het programma: Pelt tegen Pelt. De wedstrijd begon met enkele stevige aanvallen langs beide kanten.M19 starten ook in 2019 goed !        

20-01-2019 11:49 – Ingezonden door Redactie

Zaterdag 12 januari stond de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar voor de M19 op het programma: Pelt tegen Pelt. De wedstrijd begon met enkele stevige aanvallen langs beide kanten. DHCO kwam in de eerste 5 minuten op voorsprong, maar NeLo nam na enkele snelle aanvallen en een sterke verdediging de leiding over. De 5-1 verdediging van Overpelt zorgde af en toe voor twijfels bij de dames van Neerpelt, maar desondanks bleven ze een kleine voorsprong behouden. De ruststand was 7-4. Ook na de pauze kon NeLo de kloof met Overpelt vergroten. Dit kwam door de vlotte aanvallen, een sterke verdediging en een zeer betrouwbaar sluitstuk: Katrijn. Na een zware fout op linkerhoek zat de wedstrijd er voor Jana jammer genoeg op. We wensen haar veel beterschap! De derby van Pelt werd gewonnen door NeLo met 18-12. Proficiat, dames!  Nadien speelden nog vijf speelsters van de M19 mee met de dames in Meeuwen. Rune, Jolien, Lene en Elise toonden hun goede vorm en samen waren ze goed voor 11 van de 14 Neerpeltse doelpunten. Daarnaast toonde Katrijn wederom haar talenten in doel, ze speelde een zeer sterke wedstrijd. Goed gewerkt, dames! Ook deze ploeg speelde vandaag voor de eerste keer in de nieuwe Kempa-truitjes, merci sponsors Bidfood, Euroquip, VMB, Buropix, LNS, Kelgtermans, Tousek, Den Tap en Arttra Design!

Powered by Blog Grabber