Maak kennis met Pelter Makelaardij

Pelter Makelaardij is in 2006 opgericht door erkend vastgoedmakelaar Diane Dausi. Ondertussen zijn Luc Janssens en Maarten Bloemen het team komen versterken. Pelter Makelaardij is een vertrouwd aanspreekpunt…Maak kennis met Pelter Makelaardij

14-03-2019 14:12 – Ingezonden door Redactie

Pelter Makelaardij is in 2006 opgericht door erkend vastgoedmakelaar Diane Dausi. Ondertussen zijn Luc Janssens en Maarten Bloemen het team komen versterken.
Pelter Makelaardij is een vertrouwd aanspreekpunt voor het beheer van het volledig verkoop/ verhuur dossier.? Wij bundelen kennis, netwerk en krachten in een dynamisch en vernieuwde makelaarskantoor. Ons kantoor is gespecialiseerd in verkoop, verhuur, projecten en taxatie. We begeleiden  je persoonlijk en adviseren je VOORDAT de eigendom in de verkoop gaat, maar ook tijdens de onderhandelingen en daarna.
Door de toenemende groei van het kantoor lanceren wij met een gepaste trots een geheel nieuwe huisstijl. We beschikken over een nieuw logo dat past bij het bedrijf en de ambities die we hebben. De stabiliteit en betrouwbaarheid komt bij ons op de eerste plaats. Voor ons uitgebreid klantenbestand zijn we steeds op zoek naar nieuwe eigendommen.
Liever persoonlijk kennis maken? Neem contact met ons op voor een afspraak of vrijblijvend advies.? En profiteer nu tijdelijk van een interessante actie: 2% commissie* tot 31 mei. Vraag naar de voorwaarden.

Pelter Makelaardij
Dorpsstraat 2
3900 Pelt
+32 477 20 35 25
info@peltermakelaardij.be
www.peltermakelaardij.be

Powered by Blog Grabber