Maarheeze neemt een punt mee bij Neerkandia

Na een onverdienstelijk verlies thuis tegen Neerkandia kreeg Maarheeze een week later de kans op revanche. Maarheeze opende sterk en dwong goede kansen op de 0-1 af. Was het eerst Rob van Wetten, later…Maarheeze neemt een punt mee bij Neerkandia

11-04-2019 15:42 – Ingezonden door Redactie – Foto’s Mieke Mulder

Na een onverdienstelijk verlies thuis tegen Neerkandia kreeg Maarheeze een week later de kans op revanche. Maarheeze opende sterk en dwong goede kansen op de 0-1 af. Was het eerst Rob van Wetten, later kregen ook Remy Verhoeven en Rick vd Linden in de 1e helft goede kansen op de 0-1. Neerkandia werd pas dreigend in de 25e minuut, alsook vlak voor rust. Echter beide keren was doelman Tom Geurts de situatie meester.
Direct na rust kwam Maarheeze wederom kansrijk in de 16 van Neerkandia. Eerst was het Koen Wilbers en direct daarna een levensgrote kans voor Remy Verhoeven. Echter doelman Scholten redde fabuleus. Maarheeze bleef het betere van het spel houden. Echter ook nu kwam Neerkandia nog tweemaal gevaarlijk bij het doel van Maarheeze. Toch was de grootste kans voor Maarheeze dankzij een goed uitgespeelde aanval. Echter Rick vd Linden plaatste de bal buiten bereik van iedereen tegen de onderkant van de lat. Ondanks het betere spel van Maarheeze werd het deze middag een puntendeling: 0-0.?
Komende donderdag speelt Maarheeze uit tegen RKMSV (20:00 u) en komende zondag thuis tegen RKESV (14:00 u). Het team onder leiding van Richard van de Kerkhof wil aan de vaste supportersschare wederom het goede spel verder doortrekken.

Foto Mieke Mulder

Powered by Blog Grabber