Maarheeze vergeet zichzelf te belonen

Vv Maarheeze heeft met 1-3 verloren van Neerkandia. De Maarheezenaren startten sterk en kwamen op 1-0 door een koel van Koen Wilbers. Maarheeze kreeg daarna ook kansen op 2-0, maar had een beetje pech…Maarheeze vergeet zichzelf te belonen

01-04-2019 15:33 – Ingezonden door Redactie – Foto’s Mieke Mulder

Vv Maarheeze heeft met 1-3 verloren van Neerkandia. De Maarheezenaren startten sterk en kwamen op 1-0 door een koel van Koen Wilbers. Maarheeze kreeg daarna ook kansen op 2-0, maar had een beetje pech in de afronding. Dat had Neerkandia wel toen een voorzet van Swinkels binnenwaaide: 1-1. Dat was ook de ruststand.
Na rust scoorde Van Heugten voor Neerkandia met een van richting veranderd schot. De beslissende 1-3 viel in de laatste minuut.
Komende week krijgen de supporters twee mogelijkheden om Maarheeze te ondersteunen. Donderdag om 19:30 uur de resterende 5 minuten uit tegen FC Cranendonck (tussenstand 0-1 voor Maarheeze) en op zondag wederom een uitwedstrijd tegen Neerkandia.

Powered by Blog Grabber