Mammoet Bravo door Limburgers Stefan Boonen en Melvin

Afgelopen donderdag 27 december speelde in CC Palethe de allerlaatste voorstelling in Overpelt ooit, want op 1 januari ontwaakte we in Gemeente Pelt. En met de familievoorstelling “Mammoet” van Stefan…Mammoet Bravo door Limburgers Stefan Boonen en Melvin

06-01-2019 13:56 – Ingezonden door Redactie

Afgelopen donderdag 27 december speelde in CC Palethe de allerlaatste voorstelling in Overpelt ooit, want op 1 januari ontwaakte we in Gemeente Pelt. En met de familievoorstelling “Mammoet” van Stefan Boonen, Wout Melvin Schildermans en Kim Vreys kon dat op geen mooiere manier gebeuren. De muziek werd gemaakt door Mister Critical. Vrijdag 4 januari wordt er gespeeld in CC De Walburg in Hamont. Hartelijk welkom. Mammoet brengt het verhaal van Theodore Bob Prinsel de eerste (oftewel Theo). Hij mag en moet bijna alles. Dansen, judo, rekenen, zingen en zwaardvechten. Altijd onder begeleiding van nannie Beenbaar. Tot hij op een dag de oertijd ontdekt. Een bijzondere en gevaarlijke plek, waar bijna alles kan en mag. En nog meer bijzonder, je mag er ook fouten maken. Met Mammoet Bravo wordt een kinderboek op een geweldige manier tot leven gebracht. Net als de makers dat deden met Hier ontwaakt Oma. Er wordt verteld, er is muziek, er zijn animaties, er wordt gebeten er zijn misschien zelfs mammoetdrollen. Een verhaal voor iedereen vanaf 7 jaar. De voorstelling in Hamont start om 14.00 uur.

Powered by Blog Grabber