Mantelzorgbijeenkomsten in Weert

WEERT – Punt Welzijn organiseert maandelijks in samenwerking met Bibliocenter een ontmoetingsbijeenkomst voor en door mantelzorgers in de gemeente Weert.Mantelzorgbijeenkomsten in Weert

24-03-2019 14:24 – Ingezonden door Redactie

WEERT – Punt Welzijn organiseert maandelijks in samenwerking met Bibliocenter een ontmoetingsbijeenkomst voor en door mantelzorgers in de gemeente Weert. De volgende bijeenkomst vindt plaats op woensdag 3 april van 10.00 tot 11.30 uur in Bibliocenter.

Wil je een keer met andere mantelzorgers ervaringen delen of een moment voor jezelf? Kom dan naar de mantelzorgbijeenkomst in Bibliocenter. Regelmatig komt er een gastspreker om meer te vertellen over een thema waar je mee te maken kunt krijgt als je voor een naaste zorgt. Telkens is er voldoende ruimte om als mantelzorgers onderling met elkaar in gesprek te gaan. Om zo samen ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. Om je te helpen bij iets waar je tegenaan loopt, of om je voor te bereiden op wat in de toekomst komen gaat.

Elke eerste woensdag van de maand is er een mantelzorgbijeenkomst van 10.00 tot 11.30 uur in Bibliocenter (Wilhelminasingel 250, Weert). Een mantelzorgondersteuner van Punt Welzijn is hierbij aanwezig. Aanmelden is niet nodig.

Powered by Blog Grabber