Marijn Mommers nieuwe voorzitter Vrienden van het Schepenhuis

Vrijdag 20 april hebben de Vrienden van het Schepenhuis een nieuwe voorzitter benoemd en afscheid genomen van Frank van Mierlo als hun voorzitter. Na meer dan zeven jaar vond Frank het tijd om terug te…Marijn Mommers nieuwe voorzitter Vrienden van het Schepenhuis

01-05-2018 13:01 – Ingezonden door Redactie

Vrijdag 20 april hebben de Vrienden van het Schepenhuis een nieuwe voorzitter benoemd en afscheid genomen van Frank van Mierlo als hun voorzitter. Na meer dan zeven jaar vond Frank het tijd om terug te treden van de voorgrond en plaats te maken voor een nieuwe generatie. Vorig jaar werd reeds plaatsgemaakt voor de ‘jongere’ bestuursleden Marlou van der Kampen en Barry van der Steen en nu hebben de Vrienden, wederom in de jongere generatie, een nieuwe voorzitter gevonden in de 28-jarige Marijn Mommers, directeur van Milldam Recycling Company B.V..
Helaas kon Frank van Mierlo zelf niet fysiek aanwezig zijn bij de overdracht van de bestuurshamer. Om dit op te lossen werd gebruik gemaakt van ‘Skype-3D’ een nieuwe technologie, waardoor Frank de bestuurshamer vanuit Manchester door het tv-scherm van het Schepenhuis kon laten vallen en de nieuwe voorzitter zo definitief benoemd kon worden.De Vereniging Vrienden van het Schepenhuis wil Frank hartelijk bedanken voor zijn tomeloze inzet, al sinds de oprichting van de vereniging in 2011 was hij de voorzitter. Frank blijft nog wel actief als bestuurslid, zodat hij Marijn de komende tijd goed kan ondersteunen in zijn nieuwe rol.

Powered by Blog Grabber