Martijn Kardol in De Smeltkroes

Op zaterdag 22 september opent Martijn Kardol met zijn  programma ‘Bang’ het 31ste theaterseizoen van AK De Smeltkroes.Martijn Kardol in De Smeltkroes

19-09-2018 21:29 – Ingezonden door Redactie – Foto Marcel van den Broek

Op zaterdag 22 september opent Martijn Kardol met zijn  programma ‘Bang’ het 31ste theaterseizoen van AK De Smeltkroes. Martijn Kardol is de grote belofte van het Nederlandse cabaret. Hij won alle prijzen (jury- publieks- en persoonlijkheidsprijs) op het Leids- én Groninger Cabaret Festival en zijn debuutprogramma ‘Bang’ werd ontvangen met uitsluitend lovende kritieken! Mooi dus dat we hem nu in Maarheeze kunnen verwelkomen. Martijn is naast cabaretier ook elke maandag te horen in de ochtendshow op 3FM als columnist en studeerde zonder specifieke reden Zweeds en sociologie. Bovendien is hij wekelijks te zien op televisie, hij heeft elke woensdagavond een eigen rubriek in RTL Late Night met Twan Huys.
Kaarten zijn verkrijgbaar via www.de-smeltkroes.nl, telefonisch reserveren kan alleen op de dag van de voorstelling via 0031 495-593219. De voorstelling begint om 20.30 uur en de entreeprijs bedraagt €16.

Powered by Blog Grabber