Mathijs Lemmens slaagt voor D-muziekexamen

Mathijs Lemmens, klarinettist bij Harmonie EMM Budel, heeft op maandag 16 april met succes het openbaar D-examen afgelegd ten overstaan van de externe examinator van Kunstbalie.Mathijs Lemmens slaagt voor D-muziekexamen

21-04-2018 20:45 – Ingezonden door Redactie – Foto DeMeus

Mathijs Lemmens, klarinettist bij Harmonie EMM Budel, heeft op maandag 16 april met succes het openbaar D-examen afgelegd ten overstaan van de externe examinator van Kunstbalie. Mathijs speelde zeven werken waarbij hij zowel solistisch als met het harmonieorkest van Harmonie EMM optrad. Daarnaast speelde hij ook enige duetten waarbij hij werd begeleid door Ann-Marie Bex op piano c.q. zijn muziekdocent Dennis Lebens op klarinet. Met een gemiddelde score van 8,5 werd het optreden als uitstekend beoordeeld en kon hem na afloop het D-diploma worden overhandigd namens Muziekschool Grensland.

Powered by Blog Grabber