Matinee voorstelling in De Smeltkroes

Op zaterdag 8 december geeft Tonny  Wijnands een matineevoorstelling in De Smeltkroes. De aanvang is om 14.00 uur en de entree bedraagt 4 euro.Matinee voorstelling in De Smeltkroes

07-12-2018 15:30 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 8 december geeft Tonny  Wijnands een matineevoorstelling in De Smeltkroes. De aanvang is om 14.00 uur en de entree bedraagt 4 euro.

Uit Deurne komt Tonny al op jonge leeftijd in aanraking met muziek. Omdat zijn vader lid is van de plaatselijke harmonie excelsior, komt ook hij op negen jarige leeftijd terecht bij deze vereniging eerst als bugelspeler en daarna als slagwerker. Als hij niet veel later van zijn ouders een gitaar krijgt, en leert hoe hij dit instrument moet bespelen (met dank aan neef Gerrie) is zijn leven in en met de muziek pas echt begonnen. Met vrienden uit de Zeilberg (kerkdorp van de gemeente Deurne) begint hij op dertienjarige leeftijd het dansorkest ‘The Joy Riders’. Dit orkest heeft maar liefst vijfentwintig jaar bestaan. Echter het bloed kruipt waar het niet gaan kan, daarom treedt hij tegenwoordig solo op. Hij zingt, speelt gitaar en vertelt grappige verhalen tussen het spelen door.

Powered by Blog Grabber