Max Limburgs kampioen kogelstoten

Afgelopen zaterdag werden in Heusden-Zolder de Limburgse kampioenschappen atletiek gehouden. Voor Max de allereerste wedstrijd dit seizoen voor zijn nieuwe club ATLA.Max Limburgs kampioen kogelstoten

12-01-2019 10:23 – Ingezonden door Redactie

Afgelopen zaterdag werden in Heusden-Zolder de Limburgse kampioenschappen atletiek gehouden. Voor Max de allereerste wedstrijd dit seizoen voor zijn nieuwe club ATLA. De laatste tijd werd er vooral op kracht getraind en wat minder op techniek. Na een korte nacht van slechts 4 uurtjes slaap werd er niet zo heel veel verwacht van de kogelstoot-prestaties deze wedstrijd. Toch was trainer Ronald Becker zeker niet ontevreden met het behaalde resultaat. Een eerste plaats en clubrecord bij de nieuwe club ATLA Lanaken. Hij stootte een afstand van15.89 meter, goed voor de titel Limburgs kampioen. Over de eerste plaats was Max tevreden, over de afstand niet helemaal.

Powered by Blog Grabber