Meet & Greet met Ignatious Joseph

Een zondagmiddag zoals deze hoort te zijn; een meet & greet met Ignatious Joseph. Deze man is een échte Persoonlijkheid in de wereld van de herenmode. Hij staat garant voor kwaliteit van misschien wel één van de meest luxe herenshirts op dit moment.Meet & Greet met Ignatious Joseph

14-12-2018 11:17 – Ingezonden door Redactie

Een zondagmiddag zoals deze hoort te zijn; een meet & greet met Ignatious Joseph. Deze man is een échte Persoonlijkheid in de wereld van de herenmode. Hij staat garant voor kwaliteit van misschien wel één van de meest luxe herenshirts op dit moment. Ook is er luxe catering van Paul Silvertand, én luxe musthaves voor een man van Wood Design Nijssen. Kortom; alle ingrediënten voor een echt Dandy event zijn aanwezig. Beleef de passie van deze heren, ieder op hun vakgebied en luister naar hun verhalen waarom zij zo succesvol zijn geworden in datgene wat misschien wel begon ooit als een hobby waarvan zij later hun vak hebben weten te maken. Het gaat om story-telling, nét ietsje beter te willen zijn dan een ander en je zodoende te kunnen onderscheiden waarom mensen net naar jou toe komen. Dit event gaat door op zondag 16 december en is voor degene die stijl begrijpt en kwaliteit herkent. Place to be: Charlain Herenmode – Donna – Maasstraat 32 in Weert.
Merken voor Hem: CANALI – HERNO – JACOB COHËN – PTO1 – TAGLIATORE e.a Merken voor Haar: AG JEANS – FABIANA FILIPPI – HERNO – PESERICO en WINDSOR

Powered by Blog Grabber