Melo Zonhoven – K. Achel VV

ACHEL/ZONHOVEN – Op het kleine veld van Melo viel er voor de groen-witte voetballers van Achel VV zondag helaas niets te rapen.Melo Zonhoven – K. Achel VV

29-03-2019 09:31 – Ingezonden door Redactie

ACHEL/ZONHOVEN – Op het kleine veld van Melo viel er voor de groen-witte voetballers van Achel VV zondag helaas niets te rapen. De thuisploeg was in de eerste helft uiterst efficiënt en had slechts twee kansen nodig om met een dubbele voorsprong te gaan rusten. Na de koffie liepen de Achelse bezoekers zich te pletter tegen het stevige blok van de thuisploeg en incasseerde het nog twee doelpunten. De ingevallen Joris Hermans zorgde in het wedstrijdeinde voor het Achelse tegendoelpunt.

Twintig minuten lang leek er geen vuiltje aan de lucht en zagen de talrijke bezoekende supporters een evenwichtige wedstrijd. Toen vond Melo plots de ruimte op links, een afgemeten voorzet en de inlopende Cammalleri nam doelman Brecko met het hoofd tegenvoets te grazen (19’ 1-0).  Amper 4 minuten later mocht Putzeys na een mooie aanval van de thuisploeg de bal in het lege doel duwen. Groen-wit slaagde er niet in om een vuist te maken en bij Melo mocht topschutter Asnong zich gelukkig prijzen met enkel een berisping van scheidsrechter Stas na een slaande beweging als reactie op een duwfout van een Achelse verdediger.
De bezoekers kwamen goed uit de kleedkamer met enkele schoten van o.a. Niels Vandebroek, Jan Smolders en Florin Theuwis. Maar ook doelman Maarten Brecko moest enkele keren alles uit de kast halen om Melo van een 3de doelpunt te houden. Dat kwam er toch : na een wel erg lichte overtreding (?)  legde de scheidsrechter de bal op de stip (66’ 3-0). Florin Theuwis had even later nog een mooie schietkans maar knalde pal op de vuisten van doelman Loyens en de thuisploeg maakte gretig gebruik van de geboden ruimte om de score verder op te drijven (79’ 4-0). Jonas Van Der Wiel zag nog zijn kopbal na vrijschop van Kevin Wielockx via de binnenkant van de paal in de handen van de Melo-doelman belanden maar Joris Hermans zorgde enkele minuten voor affluiten dan toch nog voor de verdiende eerredder, na assist van Bert Van Den Dungen (88’ 4-1).

Volgende wedstrijd zaterdag 30-03-2019 om 19u30 :  K. Achel V.V. – KVK Beringen.

Powered by Blog Grabber