Menwedstrijd bij de Maresca Ruiters in Maarheeze

MAARHEEZE – Op zondag 26 mei organiseert rij- en menvereniging De Maresca Ruiters voor de eerste keer een menwedstrijd.Menwedstrijd bij de Maresca Ruiters in Maarheeze

22-03-2019 12:07 – Ingezonden door Redactie

MAARHEEZE – Op zondag 26 mei organiseert rij- en menvereniging De Maresca Ruiters voor de eerste keer een menwedstrijd. Deze menwedstrijd vindt plaats op het clubterrein van de Maresca Ruiters, achteraan op Sportpark De Romrijten te Maarheeze. Tijdens deze menwedstrijd is het mogelijk om twee vaardigheidsproeven te rijden. Deze vaardigheidsproeven zijn uitgeschreven voor de klasse: hobby, L, M, Z en ZZ en zijn opengesteld voor enkelspan, tweespan, vierspan, sulky en tandem combinaties.
Naast de vaardigheidsproef is het mogelijk om deel te nemen aan een proefgerichte dressuurclinic die wordt beoordeeld door Saskia Siebers. Zij is de reserve wereldkampioen enkelspan paarden. Altijd al eens een proefgerichte dressuurclinic willen rijden? Aanmelden kan via info@marescaruiters.nl De wedstrijd is een officiële KNHS wedstrijd, maar combinaties zonder startkaart zijn ook van harte welkom om deel te nemen. De menwedstrijd belooft een mooie dag vol paardensport te worden, noteer 26 mei dus in uw agenda!

Powered by Blog Grabber