Met de bus naar de Warmathon

Warmathon De Warmste Week van Studio Brussel komt eraan. De gemeente Pelt ondersteunt deze Week graag en legt een bus in naar de Warmathon in Genk.Met de bus naar de Warmathon

04-12-2018 09:18 – Ingezonden door Redatie

Warmathon De Warmste Week van Studio Brussel komt eraan. De gemeente Pelt ondersteunt deze Week graag en legt een bus in naar de Warmathon in Genk.

Tijdens de Warmste Week van Studio Brussel, van 18 tot en met 24 december, kan iedereen een goed doel steunen met Music for Life. In zes steden vindt een Warmathon plaats, waar een grote menigte warmloopt voor meer dan 1000 goede doelen. Sport Vlaanderen en de gemeente Pelt steunen de Warmathon door #sportersbelevenmeer in de praktijk te brengen: ze roepen alle sportclubs en sportievelingen op om deel te nemen aan de Warmathon.

De gemeente Pelt wil een grote groep Peltenaren de kans bieden om mee te doen en legt daarom een gratis bus in. De bus vertrekt om 17 uur aan het gemeentehuis van Neerpelt (Kerkplein 1) en om 17.15 uur aan sportcentrum De Bemvoort in Overpelt (Jeugdlaan 8). Om 20.30 uur vertrekt de bus opnieuw vanuit Genk richting Pelt.

Peltse sportclubs, individuele sporters en vriendengroepen kunnen inschrijven met een e-mail naar debemvoort@overpelt.be of sport@neerpelt.be. De bus is gratis, inschrijven voor de Warmathon (15 euro) is wel nodig via dewarmsteweek.stubru.be.

Powered by Blog Grabber