Metal met een zachte kant

Op zondag 30 december presenteert Marleo Metal Weide een akoestisch concert van diverse metal en hardrock bands. Dit gaat door in De Schakel, Sint Barbaraweg 1 in Budel-Dorplein.Metal met een zachte kant

06-12-2018 12:15 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 30 december presenteert Marleo Metal Weide een akoestisch concert van diverse metal en hardrock bands. Dit gaat door in De Schakel, Sint Barbaraweg 1 in Budel-Dorplein. Het wordt een speciale middag met de band Vetrar Draugurinn die een reeks uitgeklede nummers speelt vóór de sluiting van 2018.
Vetrar Draugurinn brengt donkere, treurige metal doordrenkt met melancholische melodieën. Met o.a. Marjan Welman (Autumn), Eric Hazebroek (Stream of Passion/Ditch). Speciale gast is Distormed, deze band brengt pop, rock, hardrock en metal. De bandleden zijn JC Wardenaar (vocals), Martijn de Lauw (guitars), Erwin Jongenelen (guitars), Gerrit Meulendijks (bass) en Ruben Israel (drums). De supportband is Indicolite. Deze band is ons antwoord op al die vrolijke, girly, bullshit. Voor heavy, kick ass, female fronted rock, ben  je op het juiste adres! Leden band: Anne Weijers (lead Vocals), Sharyne Ben Amrane (gitaar / vocalen), Rens van Zon (drums), Stef Erven – (gitaar) en Bruce Meurders (bas). Tickets kosten €10 en zijn te bestellen via marleovideo@gmail.com. Kaartjes aan de deur kosten €12,50. De deuren gaan open om 15.30 uur en de eerste band start om 16.00 uur.

Powered by Blog Grabber