Midweektrip naar Krakau en Auschwitz

HAMONT-ACHEL – Wil jij nog graag meegaan met de vrijetijdsvereniging Pasar naar een van de hipste bestemmingen voor een citytrip?Midweektrip naar Krakau en Auschwitz

25-03-2019 14:14 – Ingezonden door Redactie

HAMONT-ACHEL – Wil jij nog graag meegaan met de vrijetijdsvereniging Pasar naar een van de hipste bestemmingen voor een citytrip? Ook niet-leden kunnen mee. Er zijn nog enkele kamers vrij. De mooie binnenstad van Krakau staat sinds 1978  op de werelderfgoedlijst van Unesco. Buiten deze stad brengen we ook een bezoek aan de concentratiekampen van Auschwitz en Birkenau. De Wieliczka-zoutmijn en de Schindlerfabriek staan ook op het lijstje evenals de de Wawelheuvel met zijn mooie kathedraal. Inbegrepen is een verblijf in hotel Eden in halfpension, de transfer naar Eindhoven en terug, de vluchten inclusief handbagage van 10 kg, gidsen, inkomgelden en fooien. De reis gaat door van 9 tot 13 september 2019 voor de prijs van € 725 p/p op basis van 2 personen  per kamer. Voor meer informatie of specifieke vragen kan je terecht bij pietclaassen@telenet.be of telefonisch 0032 (0)11 622592.

Powered by Blog Grabber