Militaire oefening op 7, 8 en 10 december

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 december 2018 vindt er een militaire oefening plaats in het kader van de training van een eenheid Nationale Reserve van de Koninklijke Landmacht.Militaire oefening op 7, 8 en 10 december

07-12-2018 15:18 – Ingezonden door Redactie

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 december 2018 vindt er een militaire oefening plaats in het kader van de training van een eenheid Nationale Reserve van de Koninklijke Landmacht. Tijdens deze oefening worden bepaalde locaties bewaakt en beveiligd, waaronder het voormalig gemeentehuis in Soerendonk (Cranendonck 3+4). Aan deze oefening nemen 60 personen en 16 militaire wielvoertuigen deel. Er wordt geen gebruik gemaakt van (oefen)munitie op Niet Militair Terrein.

Op maandag 10 december vindt er ook een militaire oefening plaats in het kader van de eindoefening voor militaire van de Luchtmobiele Brigade. Er wordt te voet verplaatst over bestaande wegen en paden. Aan deze oefening nemen 30 personen, een helikopter en 7 militaire wielvoertuigen deel. Er wordt geen gebruik gemaakt van (oefen)munitie op Niet Militair Terrein.

Powered by Blog Grabber