Mini-Boerenbal Gastel

Zaterdag 16 februari organiseert Jong Nederland Gastel weer haar jaarlijkse Mini-Boerenbal. Het Mini-Boerenbruidspaar bestaat uit twee jeugdleden van Jong Nederland. Dit jaar is de boer Ruben van Harrie…Mini-Boerenbal Gastel

13-02-2019 20:06 – Ingezonden door Redactie

Zaterdag 16 februari organiseert Jong Nederland Gastel weer haar jaarlijkse Mini-Boerenbal. Het Mini-Boerenbruidspaar bestaat uit twee jeugdleden van Jong Nederland. Dit jaar is de boer Ruben van Harrie van Tinus van Sjef van Joeppe en de bruid Daisy van Gert-jan van Piet van Jack. Om 18.45 uur zal het Mini-Boerenbruidspaar met paard en koets vertrekken vanuit het Gravenkasteel richting gemeenschapshuis de Schaapskooi. Daar zullen ze door onze Gastelse pastoor in het on-echt met elkaar verbonden worden. Na deze ‘plechtigheid’ is er een receptie, waarbij iedereen het Mini-Boerenbruidspaar kan feliciteren. Hierbij zal de krentenmik niet ontbreken. Gedurende de avond verzorgt elke groep van Jong Nederland een optreden. Tussendoor zal er natuurlijk flink gefeest worden. Iedereen, jong en oud, lid of geen lid van Jong Nederland, die een kijkje wil komen nemen is van harte welkom!

Powered by Blog Grabber