Mode voor kinderen, net dat tikkeltje anders, bij Bobo Kids Fashion Valkenswaard

VALKENSWAARD – Al ruim 30 jaar is Bobo Kids Fashion te vinden in het hartje van Valkenswaard.Mode voor kinderen, net dat tikkeltje anders, bij Bobo Kids Fashion Valkenswaard

31-03-2019 10:46 – Ingezonden door Redactie

VALKENSWAARD – Al ruim 30 jaar is Bobo Kids Fashion te vinden in het hartje van Valkenswaard. Wie op zoek is naar een modieuze outfit, met net dat tikkeltje extra, is hier zeker aan het juiste adres. “Ik bied verschillende trendy merken aan,” aldus eigenaresse Caroline. “Onze collecties zijn eigentijds en scoren hoog op het gebied van kwaliteit.” Maar er is meer, want niet enkel voor leuke kleding kan je hier terecht, je kan er steevast rekenen op een goede, persoonlijke service.

De winkel aan de Eindhovenseweg in Valkenswaard is zeker de moeite waard om eens binnen te springen. Van kleding voor baby’s tot leuke setjes voor tieners en alles daar tussenin! “We hebben veel kledingsetjes voor baby’s en prematuurtjes in huis. En wie op zoek is naar een leuke outfit voor peuter of kleuter heeft hier ook een ruime keuze. Bovendien zullen tieners tot ongeveer 16 jaar eveneens hun gading vinden in ons aanbod!” aldus Caroline.

Het valt meteen op dat de kleding bij Bobo niet alledaags is: leuke prints en vrolijke kleuren sieren de kledingrekken. “De merken die we voeren hebben hun kwaliteit al bewezen, en dat ze meegaan met de laatste trends is duidelijk zichtbaar. Denk aan merken als Scotch Shrunk, Sproet, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Noppies,… en dit is slechts een greep uit de vele collecties. En natuurlijk zijn zowel jongens als meisjes hier welkom,” gaat Caroline verder. “Voor de tieners hebben we een ruim aanbod skinny jeans, die momenteel erg hip zijn. Maar ook vesten, truitjes, polo’s, jassen,…bieden we natuurlijk aan!” Daarnaast kan de outfit helemaal compleet gemaakt worden met een leuke pet of andere accessoire. “Ondertussen zijn de nieuwe collecties voor de lente en zomer volledig binnen. Denk aan leuke korte broeken, jurkjes, jumpsuits, waterschoentjes,…”

Persoonlijke service
Waar Bobo Kids Fashion zich in onderscheidt is de persoonlijke service. “Naast ons uitgebreid merkenpakket met veel keuze, dragen we een goede service hoog in het vaandel. Zo is het geen probleem om een item te bestellen als dit niet meer voorradig is,” legt Caroline uit. En ruilen is trouwens geen enkel probleem. Past iets niet? Is het niet volledig naar wens? Dan krijgt u altijd uw geld terug! “We proberen al onze klanten in de watten te leggen. Kinderen krijgen een lekkernijtje tijdens het passen en mogen achteraf een cadeautje kiezen uit de grabbelton! En natuurlijk kunnen papa’s, mama’s of grootouders rekenen op een lekker kopje koffie of thee.” En wil je een outfit of kledingstuk cadeau geven, dan zorgt Caroline altijd voor een leuke, en vooral originele verpakking. En cadeaubonnen zijn eveneens mogelijk: niet enkel leuk om te geven maar ook om te krijgen!

Bobo Kids Fashion is gelegen aan de Eindhovenseweg 65 in Valkenswaard. Op www.bobovalkenswaard.nl krijg je meteen een mooie indruk van de kleding en de verschillende merken die aangeboden worden. Of kijk eens op de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes! De winkel is dinsdag tot en met donderdag geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur, op vrijdag van 10.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Maandag is de sluitingsdag. En iedere laatste zondag van de maand is het Koopzondag en dan is de winkel geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Powered by Blog Grabber