Modelspoorbouwvereniging Weert

WEERT – Twee keer per jaar houdt de model Spoorweg Vereniging Weert een beurs in weert, waar de modelbouwer alles kan vinden voor zijn of haar fascinerende hobby.Modelspoorbouwvereniging Weert

27-03-2019 15:10 – Ingezonden door Redactie

WEERT – Twee keer per jaar houdt de model Spoorweg Vereniging Weert een beurs in weert, waar de modelbouwer alles kan vinden voor zijn of haar fascinerende hobby. Op 6 april bent u welkom om te komen kijken bij de verschillende handelaren of u net dat modelhuisje of locomotief vindt in het uitgebreide aanbod welke u al jaren naar op zoek bent. Ook zijn er, voor u en uw kinderen of kleinkinderen modelbanen opgesteld en hoe kan het ook anders in dit computertijdperk helemaal computergestuurd zijn thema’s zullen u meenemen in de wonderlijke wereld van de modelbouw. U bent van harte welkom op 6 april in buurtcentrum Moesel gelegen aan de Christinalaan 25 in Weert. De deuren zijn geopend van 10.00 uur tot 15.00 uur. Entree bedraagt 3 euro en kinderen tot 12 jaar gratis. Verdere info is te vinden op de site www.msvw.nl

Powered by Blog Grabber