Molen de Hoop vanaf 11-11 in het licht

Onlangs is er een buitenverlichting aangebracht op de galerij van molen de Hoop in Swartbroek. Op zondag 11 november 18.15 zal de buitenverlichting van molen de Hoop in Swartbroek officieel worden ingeschakeld. Het was een lang gekoesterde wens om de molen ’s avonds mooi uit te lichten, en dankzij een…Molen de Hoop vanaf 11-11 in het licht

11-11-2018 11:52 – Ingezonden door Redactie

Onlangs is er een buitenverlichting aangebracht op de galerij van molen de Hoop in Swartbroek. Op zondag 11 november 18.15 zal de buitenverlichting van molen de Hoop in Swartbroek officieel worden ingeschakeld. Het was een lang gekoesterde wens om de molen ’s avonds mooi uit te lichten, en dankzij een financiële bijdrage van de Dorpsraad Swartbroek is dit nu dus mogelijk gemaakt. Vanaf St Maarten zal de molen dagelijks worden verlicht vanaf invallen schemering tot ca. 21 uur.
Vanzelfsprekend is iedereen 11-11 welkom om 18.15 bij de molen aan de Coolenstraat, na het inschakelen zal de St. Maartenstoet vertrekken naar de vuurstapel waar warme chocomel en wafels klaarstaan.

Powered by Blog Grabber