Muuzegats Boerenbruidspaar bekend!

Zaterdag 12 januari is De Grote Dag voor Huub van der Linden en Kitty Klingen uit Maarheeze: in de vorig jaar geheel vernieuwde Boerenbruiloft-opzet zullen zij elkaar het ja-woord geven tegenover Mijnheer…Muuzegats Boerenbruidspaar bekend!

07-12-2018 15:12 – Ingezonden door Redactie

Zaterdag 12 januari is De Grote Dag voor Huub van der Linden en Kitty Klingen uit Maarheeze: in de vorig jaar geheel vernieuwde Boerenbruiloft-opzet zullen zij elkaar het ja-woord geven tegenover Mijnheer Pastoor én alle aanwezige Muuzevangers en Muuzevangerinnekes. Met diens zegen en een knalfeest na afloop zullen zij in de onecht verbonden worden… Huub van Piet van Jac en Kaatje van der Linden uut Lent en van Lies van Sjaak en Nel van der Linden uut Zurrik, en Kitty van Hans van Kees en Miet van den Akker uut Vlokhoven en van Tonny van Harrie en Jo van Buul uut Woensel zullen daarbij terzijde gestaan worden door getuigen Huub Timmermans, Rick van der Linden, Ilse Rutten en Jacqueline Rooijakkers. Iedereen is van harte uitgenodigd op het bruiloftsfeest in De Smeltkroes, dat op zaterdag 12 januari om 20.11 uur van start zal gaan met de inzegening ceremonie en met een receptie na afloop. Vanzelfsprekend wordt passende kleding op prijs gesteld, evenals een agrarisch getint cadeau – echter géén levende have!

Powered by Blog Grabber