Muuzevangers Koppienbal 2019: “Jungle!”

Voorzichtig kunnen we gaan spreken van een traditie: het Koppienbal ‘nieuwe stijl’ op carnavalszondag.Muuzevangers Koppienbal 2019: “Jungle!”

23-02-2019 15:00 – Ingezonden door Redactie

Voorzichtig kunnen we gaan spreken van een traditie: het Koppienbal ‘nieuwe stijl’ op carnavalszondag. Dat betekent dat, naast het traditionele ontbijt en de live bijdrage daaraan van alle muziekgroepen van Mares, er tal van acts en activiteiten zijn rondom een thema. Dit jaar is dat thema “Jungle!”…

Tijdens het Koppienbal van 2018 werd er op bijzonder creatieve wijze ingesprongen op het thema “Love & Marriage”. Zo konden bezoekers bijvoorbeeld speciale ringen of een huwelijksportret laten maken, zich door een oosters medium de toekomst laten voorspellen op liefdesgebied, of door Elvis (die helemaal niet dood blijkt) getrouwd worden in een mini-versie van de Little White Chapel. Ook de bezoekers zelf hadden enorm hun best gedaan om invulling te geven aan dit thema, niet zelden waren trouwjurken speciaal uit de kast getrokken ‘om te kijken of ze nog pasten’! Het was kortom een heel geslaagde ochtend, en daarmee is de lat behoorlijk hoog gelegd om ook dit jaar weer met een thema op de proppen te komen dat de creativiteit van de bezoekers voldoende prikkelt.

Met “Jungle!” heeft de balcommissie een thema gekozen waar alle Muuzevangers en Muuzevangerinnekes goed mee aan de slag kunnen. Laat je creativiteit maar eens stromen, denk aan lianen, avontuur, Tarzan, gevaarlijke dieren – en laat je zien op het Koppienbal! Heb je daarvoor een kraampje (of andere benodigdheden) nodig? Stuur een mailtje naar koppienbal@muuzevangers.nl en we nemen contact met je op. Het Koppienbal vindt plaats op zondag 3 maart vanaf 11:00 u in De Smeltkroes. Toegang én ontbijt zijn, met dank aan onze sponsoren, gratis!

Powered by Blog Grabber