Muuzevangers Mares in de startblokken!

Het Muuzegat is er klaar voor, alle Muuzevangers en Muuzevangerinnekes staan te trappelen van ongeduld: CARNAVAL 2019!Muuzevangers Mares in de startblokken!

01-03-2019 10:14 – Ingezonden door Redactie

Het Muuzegat is er klaar voor, alle Muuzevangers en Muuzevangerinnekes staan te trappelen van ongeduld: CARNAVAL 2019! Onder leiding van Prins Jochem, Prinses Karin, Adjudant Frank en Hofdame Anke, met naast hen Jeugdprins Tomas, Jeugdprinses Fleur en Jeugdajudant Jens staan ze vier prachtige dagen te wachten. Alle activiteiten van carnaval in Maarheeze staan in deze bijlage, in het Muuzeneejs 2019 én op de site van de Muuzevangers (www.muuzevangers.nl/event)
De start is op vrijdag 1 maart. Dan  trappen de meer dan 500 kinderen van de scholen OBS Cranendonck en BS De Stapsteen, de kinderopvang Kiekeboe/Pretflat en de peuterspeelzaal Ukkeclub af met de Kinderoptocht (Daarover elders meer). ’s Avonds is het wederom de jeugd die centraal staat, dan bij JC Harlekyn waar “CarNIXval” wordt georganiseerd speciaal voor de 10- t/m 14-jarigen. DJ Ganzz verzorgt de muziek, de consumptieprijs bedraagt slechts € 1 en de entree is gratis.

Powered by Blog Grabber