Muuzevangers zetten de laatste puntjes op de i

Over een kleine drie weken is het zover, dan barst carnaval weer los in Maarheeze. Daaraan voorafgaand is iedereen druk in de weer om alles hiervoor in gereedheid te brengen. Aan de wagens en de attributen…Muuzevangers zetten de laatste puntjes op de i

16-02-2019 11:27 – Ingezonden door Redactie

Over een kleine drie weken is het zover, dan barst carnaval weer los in Maarheeze. Daaraan voorafgaand is iedereen druk in de weer om alles hiervoor in gereedheid te brengen. Aan de wagens en de attributen worden de laatste werkzaamheden verricht, aan de muziek, de outfits en acts daaromheen wordt nog een beetje klein beetje geschaafd. En dat alles om op 2 maart te kunnen schitteren tijdens de Grote Optocht in het Muuzegat!

Mares Got Talent
Dat betekent niet, dat er nu even niets te beleven is! In de afgelopen weken hebben de jongste Muuzevangers en Muuzevangerinnekes druk gerepeteerd om op zondagmiddag 17 februari vanaf 14:00 u te kunnen stralen op het podium van De Smeltkroes tijdens Mares Got Talent. Het belooft een superleuke middag te worden, op basis van de inschrijvingen die de organisatie heeft ontvangen. Iedereen is welkom om onze jongste artiesten te komen bewonderen, en vooral alle opa’s en oma’s, broertjes en zusjes, vriendjes en vriendinnetjes mogen op de voorste rijen gaan zitten. Omdat carnaval al bijna begint, vragen we iedereen om (helemaal óf een beetje) verkleed te komen. De toegang is gratis.

Inschrijven optocht
Inschrijven voor de optocht door het Muuzegat op zaterdagmiddag 2 maart kan ook nog! De optocht van Maarheeze is traditioneel de ‘kick-off’ optocht in Cranendonck, en daarmee een goede graadmeter van wat je waar allemaal te zien gaat krijgen. Na afloop verzamelen alle deelnemers zich in De Smeltkroes, waar om 20:00 u bekend wordt gemaakt wie de winnaars in de diverse categorieën zijn. Inschrijven kan 24/7 online via de site van de Muuzevangers (www.muuzevangers.nl > Optocht > Inschrijven). Je inschrijving moet uiterlijk 22 februari om 20.00 uur binnen zijn!

Powered by Blog Grabber