Muzikaal Damesspektakel bij’Ons Lieske‘

Veertig muzikale vrouwen, de Band zonder Vent uit Valkenswaard en onze eigen Mareser Man’s Zat, gaan op dinsdag 24 april 2018 vanaf 20.00 uur bij Cafe Ons Lieske, ook een dame van allure, laten horen en…Muzikaal Damesspektakel bij’Ons Lieske‘

23-04-2018 10:12 – Ingezonden door Redactie

Veertig muzikale vrouwen, de Band zonder Vent uit Valkenswaard en onze eigen Mareser Man’s Zat, gaan op dinsdag 24 april 2018 vanaf 20.00 uur bij Cafe Ons Lieske, ook een dame van allure, laten horen en zien dat damesbands een eigen plaats verdienen in de muzikale wereld. Eigentijdse muziek, van pop tot rock&rol, en Ouwe Gouwe gaan onze oren vertroetelen. Net zoals de dames zelf, want ze zullen er ongetwijfeld wel weer geweldig uitzien. Mannen zijn overigens ook welkom om te joelen, op hun vingers te fluiten en de muzikale klanken van de dames te waarderen zoals het hoort!. Een avond vol muziek en gezelligheid in Mares, zegt het voort!

Powered by Blog Grabber