Muzikale middag in De Reinder

Zondag 16 december verzorgen de samenwerkende verenigingen harmonie St. Antonius Budel-Schoot en Koninklijke  harmonie St. Cecilia Hamont-Achel een concert in hun samenwerkingsverband.Muzikale middag in De Reinder

10-12-2018 16:35 – Ingezonden door Redactie

Zondag 16 december verzorgen de samenwerkende verenigingen harmonie St. Antonius Budel-Schoot en Koninklijke  harmonie St. Cecilia Hamont-Achel een concert in hun samenwerkingsverband. Op deze manier kan ook de gemeenschap van Budel-Schoot weer genieten van muziek mede gespeeld door muzikanten van de Schootse harmonie. De muzikale middag wordt geopend door de jeugdharmonie Hamont- Schoot olv dirigent Sander Jakubka. Vervolgens is het de beurt aan de samenwerkende harmonieën die o.l.v. dirigent Peter Cools het programma zullen vervolgen. Dit programma zal in grote lijnen de gebeurtenissen in de wereld weergeven en een harmonieus retourtje Schoot-Amerika vertolken. Onder het muzikale motto ‘Make Schoot Great Again’  zullen dirigent en muzikanten u laten genieten van een fantastische muzikale middag. Het gebeuren vindt plaats in de Reinder aan de Grootschoterweg te Budel-Schoot en de entree is gratis. De aanvang is om 14.00 uur.

Powered by Blog Grabber