Na groot succes vorig jaar, dit jaar weer Comm op!

Goedbezig Weert, onderdeel van Punt Welzijn, organiseert op 5 juni in Weert de tweede editie van het evenement Comm op! Op deze dag werkt een team van Weerter communicatie- en marketingprofessionals gratis aan het oplossen van marketing en communicatie uitdagingen bij Weerter stichtingen. Te denken valt…Na groot succes vorig jaar, dit jaar weer Comm op!

16-02-2019 11:12 – Ingezonden door Redactie

Goedbezig Weert, onderdeel van Punt Welzijn, organiseert op 5 juni in Weert de tweede editie van het evenement Comm op! Op deze dag werkt een team van Weerter communicatie- en marketingprofessionals gratis aan het oplossen van marketing en communicatie uitdagingen bij Weerter stichtingen. Te denken valt aan uitdagingen op het gebied van naamsbekendheid, ledenwerving of relatiebeheer. Geïnteresseerde vrijwilligersorganisaties én (bedrijven met ) communicatie specialisten kunnen zich vanaf nu aanmelden voor dit evenement.

Reactie na eerste Comm op! dag
Na 8 maanden is de Fair Trade shop nog steeds heel enthousiast en werken hard aan de tips die ze deze dag gekregen hebben:
“Met veel enthousiasme konden wij terugkijken op een waardevolle dag. Met een hoofd en een paar A4-tjes vol met tips en een goed gevoel waren we aan het einde van de dag van plan er eens flink tegen aan te gaan. Dit hebben we de afgelopen maanden dan ook gedaan. Een van de dingen die we aangepakt hebben is dat we een gedeelte van onze winkel naar buiten verplaatst hebben o.a. de kaartenstandaard. Dit heeft als gevolg dat de kaartverkoop als een trein loopt.
Al met al zijn we heel tevreden, al drukt zich dat nog niet uit in het financiële plaatje. We zaten in een neerwaartse beweging en die heeft zich nog een tijdje voortgezet. Inmiddels is de trend wat gekeerd en kijken we met veel optimisme naar onze toekomst. Het enthousiasme is er bij alle medewerkers en we weten nu waar we aan toe zijn.”

Aanmelden vrijwilligersorganisaties
Heeft uw vrijwilligersorganisatie een marketing of communicatie uitdaging? Meldt u dan aan voor een dag lang ondersteuning. Voorbeelden van communicatie uitdagingen zijn: Te weinig mensen weten uw organisatie te vinden, er komen onvoldoende mensen op activiteiten af, mensen weten niet wat uw organisatie doet of verwarren deze met een andere vereniging of stichting, het donateurs- of ledenbestand loopt terug of u zoekt versterking van uw netwerk binnen de gemeente. Al met al zijn we heel tevreden, al drukt zich dat nog niet uit in het financiële plaatje. We zaten in een neerwaartse beweging en die heeft zich nog een tijdje voortgezet. Inmiddels is de trend wat gekeerd en kijken we met veel optimisme naar onze toekomst. Het enthousiasme is er bij alle medewerkers en we weten nu waar we aan toe zijn.”

Aanmelding (tot uiterlijk 15 maart) kan door te mailen naar goedbezig@puntwelzijn.nl. Er worden 4 organisaties geholpen en deze moeten met minstens twee personen vertegenwoordigd zijn op 5 juni om samen met een team van professionals aan de slag te gaan. Er moet sprake zijn van een vereniging of stichting uit Weert die gerund wordt door vrijwilligers. We streven vanuit de organisatie naar een mix van vrijwilligersorganisaties en communicatie uitdagingen. Wordt u niet geselecteerd voor Comm op! dan kijkt Goedbezig Weert of we u op een andere manier kunnen ondersteunen of hierin kunnen bemiddelen. Organisaties kunnen bij vragen contact opnemen met Mariska Sanders van Goedbezig Weert, via email goedbezig@puntwelzijn.nl of telefoon 0495-697900.

Aanmelden marketeers en communicatie specialisten/ bedrijven
Wij zoeken ook Weerter bedrijven die hun marketing- en communicatieprofessionals een dag beschikbaar willen stellen. De bottom-line van Comm op! is dat op 1 dag een relevant communicatie- en marketingprobleem wordt opgelost. Van probleemanalyse tot en met oplossing. Met uitdagingen die in het bedrijfsleven ook spelen. Doordat ervaren marketing- en communicatieprofessionals samen met enkele afgevaardigden van de vrijwilligersorganisaties tijdens de dag samenwerken, ontstaat bovendien kruisbestuiving en wederzijds begrip. Aanmelden kan via Mariska Sanders, via email goedbezig@puntwelzijn.nl of telefoon 0495-697900.

Powered by Blog Grabber