Na- Zomerfeest bij de Wielerbaan

Op zondagmiddag 9 september treedt Big Band Budel op tijdens het ‘Na- Zomerfeest’ op het terras van de Wielerbaan in Budel.Na- Zomerfeest bij de Wielerbaan

10-09-2018 18:45 – Ingezonden door Redactie

Op zondagmiddag 9 september treedt Big Band Budel op tijdens het ‘Na- Zomerfeest’ op het terras van de Wielerbaan in Budel. Het optreden van de bigband wordt afgewisseld met een gastoptreden van het bekende koor Experience uit Budel. Het belooft muzikaal een interessante middag te worden, want het repertoire van zowel de Big Band als het Experience koor is heel gevarieerd. De optredens gaan alleen door als het droog is. Datum: zondag 9 september 2018. Plaats: De Wielerbaan, Maarheezerweg 9, Budel. Tijd: van 14.00 uur tot 17.30 uur. Entree: GRATIS!

Powered by Blog Grabber