Najaarsconcert Soeriks Muziek Gezelschap

Het Najaarsconcert van het SMG vindt plaats op zondag 11 november, om 14.00 uur in Den Donck in Soerendonk. De entree is gratis dus ben op tijd want vol=vol. Het is niet nodig om kaartjes te bestellen…Najaarsconcert Soeriks Muziek Gezelschap

11-11-2018 11:46 – Ingezonden door Redactie

Het Najaarsconcert van het SMG vindt plaats op zondag 11 november, om 14.00 uur in Den Donck in Soerendonk. De entree is gratis dus ben op tijd want vol=vol. Het is niet nodig om kaartjes te bestellen van te voren.
Naast het SMG zal ook het ZMG (jeugd) laten horen wat ze het afgelopen jaar weer geleerd hebben. Beide onder leiding van Toine van Gompel. Het afgelopen jaar hebben we weer veel nieuwe nummers ingestudeerd waardoor we nu veel verschillende soorten muziek kunnen laten horen! Deze middag zal er ook een gastoptreden verzorgd worden door Haol Lieëd uit Soerendonk. Een mooie toevoeging op deze muzikale middag. Het belooft een gezellige, muzikale middag te worden! Tot ziens op 11 november in Den Donck in Soerendonk!

Powered by Blog Grabber