Nama Schoonheidsinstituut, voor gespecialiseerde huidverbetering/verjonging

Bijna 1 jaar geleden opende Klaartje Mertens haar eigen schoonheidsinstituut ‘Nama’ in Achel. Klaartje is onder andere gespecialiseerd in behandelingen op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. “Maar ook voor relax- en tal van andere behandelingen kan je bij mij terecht,” vertelt ze.Nama Schoonheidsinstituut, voor gespecialiseerde huidverbetering/verjonging

10-02-2019 17:40 – Ingezonden door Redactie

Bijna 1 jaar geleden opende Klaartje Mertens haar eigen schoonheidsinstituut ‘Nama’ in Achel. Klaartje is onder andere gespecialiseerd in behandelingen op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. “Maar ook voor relax- en tal van andere behandelingen kan je bij mij terecht,” vertelt ze.

Bij Nama wordt gewerkt met de meest innovatieve apparatuur en technologieën die zich richten tot de verbetering en verjonging van de huid. Door het volgen van gespecialiseerde cursussen blijft Klaartje up-to-date met de laatste trends in haar vakgebied. Nama Schoonheidsinstituut biedt voor bijna elk probleem een passende oplossing. “We bieden behandelingen en producten op maat voor diverse kwaaltjes en huidproblemen,” legt Klaartje uit. “Want niet enkel de behandelingen zelf zorgen voor mooie resultaten, de nazorg thuis is zeker zo belangrijk. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment producten aan, uiteraard met professioneel advies zodat je de verzorging thuis kan continueren.” Weet je niet goed welke behandeling voor jouw huid geschikt is? Geen probleem, want je mag altijd een afspraak maken voor een gratis huidanalyse en een behandelingsplan op maat.

Uiteraard kan je bij Nama ook terecht voor een klassieke verzorgende en reinigende gelaatsbehandeling. Bij Schoonheidsinstituut Nama is elke behandeling een ontspannende beleving op zich. Kom eens langs en overtuig jezelf.

Voor elke gelegenheid en voor ieders budget zijn er bij Nama mooie cadeautjes of cadeaubonnen te verkrijgen. Erg leuk, ook voor Valentijn! In het assortiment zijn o.a. te verkrijgen: make-up, diverse parfums, huisgeuren, geurkaarsen, massageoliën, douchegel, douchemousse, bodymilk, shampoo, verzorgingspakketjes, reispakketjes…Alle cadeautjes worden creatief, luxueus en stijlvol verpakt.

Een greep uit de vele diensten die Nama Schoonheidsinstituut biedt:

Gelaatsverzorging op maat: Nama/ Professional/ Aura/ Platina

Huidverbetering/ Huidverjonging:
Micro-needling
BB- GLOW micro-needling
Acné behandeling
Micro-dermabrasie
Fruitzuren
Verjongende Peelings
Lichttherapie
Ultrasoontherapie

Wenkbrauwen:
Henna brows
Brows tattoo

Wimpers:
Wimperlifting

Make-up:
Visagie

Cadeaubonnen

Kijk voor meer informatie op www.nama-schoonheidsinstituut.be
Voor een afspraak kan je bellen naar 0032 468 25 71 31 of mail naar klaartje@nama-schoonheidsinstituut.be

Valentijnsactie: 14 % korting op een gelaatsverzorging naar keuze!
Geldig tot en met 28/02/2019

Powered by Blog Grabber