Nationale Boomfeestdag Cranendonck

De jaarlijkse boomplantdag is op woensdag 13 maart en wordt dit jaar georganiseerd door de gemeente Cranendonck in samenwerking met IVN en ANV land van Cranendonck.Nationale Boomfeestdag Cranendonck

11-03-2019 10:49 – Ingezonden door Redactie

De jaarlijkse boomplantdag is op woensdag 13 maart en wordt dit jaar georganiseerd door de gemeente Cranendonck in samenwerking met IVN en ANV land van Cranendonck. Het thema dit jaar is: Ieder kind een boom! Elk jaar wordt er in de gemeente een perceel aangeplant, dit jaar wordt dit op de locatie Nassau Dietzkazerne gedaan. Een van de deelnemers op deze dag zijn alle basisschoolverlaters en ANV Land van Cranendonck heeft een leuke actie voor deze georganiseerd. Er worden op deze dag zakjes met bloemenzaad uitgereikt met als doel je eigen levende tuin te creëren! Het bloemenmengsel is speciaal samengesteld om bijen aan te trekken en daarmee tegelijkertijd een belangrijke bijdrage te leveren aan de biodiversiteit. Daarnaast is er ook een fotoprijsvraag aan verbonden, want als de bloemen in je tuin volop in bloei staan, maak er dan een foto van en stuur vóór 1 september 2019 jouw mooiste bloemen foto naar info@landvancranendonck.nl Voor de mooiste en beste inzendingen zijn er drie prijzen te winnen: de 1e prijs is 100 euro aan waardebonnen, 2e prijs 50 euro, 3e prijs 25 euro.

Powered by Blog Grabber