Natuurfoto expositie Grenspark Kempen~Broek

De Burgemeester van de gemeente Cranendonck, de heer De Wijkerslooth, opent op zaterdag 17 november om 15.00 uur de bijzondere natuurfoto expositie “Grenspark Kempen~Broek” in het gebouw “Onze School”…Natuurfoto expositie Grenspark Kempen~Broek

18-11-2018 13:57 – Ingezonden door Redactie

De Burgemeester van de gemeente Cranendonck, de heer De Wijkerslooth, opent op zaterdag 17 november om 15.00 uur de bijzondere natuurfoto expositie “Grenspark Kempen~Broek” in het gebouw “Onze School” te Maarheeze. Iedereen is van harte welkom.
Dertien natuurfotografen van Fotogroep Weert hebben de afgelopen twee jaar het bijzondere karakter van Grenspark Kempen~Broek op prachtige beelden vastgelegd. De expositie wil deze Groene Parel op een unieke manier onder de aandacht brengen van het grote publiek. Met grote fotopanelen en een interactieve audiovisuele presentatie kan men kennis maken met de enorme diversiteit en de bijzondere schoonheid van het gebied. De expositie loopt van zaterdag 17 november tot begin januari. De expositie is in “Onze School” (voormalige Sint Josephschool) aan de Stationsstraat 52 in Maarheeze te zien van maandag tot en met vrijdag van 10 uur tot 16.30 uur en in de weekenden van 17 en 18 november en 24 en 25 november  van 12.00 – 17.00 uur. De foto-expositie is financieel mogelijk gemaakt door een bijdrage van Nederlandmooist.nl, het Samenfonds 0495 Weert, het Grenspark Kempen~Broek, Tonnaer meer dan drukkers.

Powered by Blog Grabber