Neos bezoekt brandweerpost

Op donderdag 28 juni om precies 9.00 uur wordt NEOS/Neerpelt-Overpelt verwacht op de brandweerpost van de gemeente Neerpelt, Heuvelerweg 24 Neerpelt. In samenwerking met de provincie Limburg gaan ze daar een toelichting bijwonen rond brandpreventie en een rondleiding meemaken. Ten slotte ontvangt…Neos bezoekt brandweerpost

11-06-2018 13:13 – Ingezonden door Redactie

Op donderdag 28 juni om precies 9.00 uur wordt NEOS/Neerpelt-Overpelt verwacht op de brandweerpost van de gemeente Neerpelt, Heuvelerweg 24 Neerpelt. In samenwerking met de provincie Limburg gaan ze daar een toelichting bijwonen rond brandpreventie en een rondleiding meemaken. Ten slotte ontvangt iedere deelnemer gratis een rookmelder.
Het bezoek zou ongeveer een tweetal uren in beslag nemen. Vermits de afstand niet zo groot is, vragen we dat ieder lid op eigen initiatief de verplaatsing doet. Wel stellen we het op prijs als je, via e-mail, telefonisch, persoonlijk of op een andere manier Ludo Neeskens, onze secretaris, op de hoogte brengt van het feit dat je deelneemt, voor 26 juni. Aldus kunnen we aan de inrichters het benodigde aantal rookmelders overmaken, bel tel.nr 0032 11/643339 of 0032 11/645682, of contacteer adres: neeskens.ludo@skynet.be. Als bepaalde personen moeilijkheden voorzien om tot daar te geraken, kunnen ze dat ook aan Ludo laten weten zodat daarvoor een oplossing wordt gezocht.
Toegang tot de brandweerpost: voor automobilisten met GPS: Heuvelerweg 24 Neerpelt, inrit “T-zone Brandweer”, parking direct voor je. Voor automobilisten zonder GPS: rijden tot aan de “Quatre Bras”, rechts indraaien, na ong. 500 m: wegaanduiding “KMO zone Heikesveld” rechts indraaien, na ong. 500 m, aanduiding rechts “T-zone Brandweer”, rechts indraaien, parking voor je. Voor fietsers: Hamonterweg volgen tot juist voor de spoorwegovergang. Fietsen tot voorbij het containerpark en de vlaggen, bij aanduiding “T-zone Brandweer” links indraaien.

Powered by Blog Grabber