Net als Vruuger…

Wat was 5 oktober een geslaagde avond! Er waren ruim honderd mensen aanwezig. De zaal was erg mooi ingericht en de schemerlampjes en kaarsjes maakten dat er meteen een hele gezellig sfeer hing.  Net als Vruuger…

11-11-2018 12:06 – Ingezonden door Redactie

Wat was 5 oktober een geslaagde avond! Er waren ruim honderd mensen aanwezig. De zaal was erg mooi ingericht en de schemerlampjes en kaarsjes maakten dat er meteen een hele gezellig sfeer hing.  Het is verwonderlijk hoeveel leden van Seniorenvereniging Budel zich nog soepel en behendig tussen de dansparen bewegen. Maar ook al kun je niet goed dansen en schommel je maar een beetje op en neer, dat doet aan de gezelligheid en lol niets af. De dansvloer was dan ook de hele avond goed gevuld. Het was een geweldig succes en met algemene stemmen is besloten om deze activiteit te herhalen en wel op 30 november. Komt u ook weer? De kaartverkoop is op 15 november in De Borgh van 10.00 tot 11.30 uur. Tevens is er deze dag kaartverkoop voor de toneelvoorstelling van de Budelse Comedie op 25 november 2018.

Powered by Blog Grabber