Net als vruuger

BUDEL – Na een pauze van zo ongeveer een week of 6, was het vrijdagavond 15 maart opnieuw weer zover.Net als vruuger

01-04-2019 11:21 – Ingezonden door Redactie

BUDEL – Na een pauze van zo ongeveer een week of 6, was het vrijdagavond 15 maart opnieuw weer zover. De Seniorenvereniging van Budel organiseerde weer een dansavond in De Wielerbaan. De Wielerbaan had geen risico genomen en daarom stond voor de snelheidsduivels de parketvloer al meteen bij binnenkomst te glimmen in de wax en behalve dat, bleken de kuiten van de meeste danskoppels uit voorzorg al dik in het vet te staan. Op de plezierige muzikale noten van orkest “Jukebox Band” werd er weer een lange avond stijlvol op los gedanst en hier en daar zelfs voorzichtig wat geschuifeld, want dat schijn je nooit te verleren. Het werd opnieuw een erg geslaagde en gezellige dansavond. We telden meer dan 90 leden en introducés met de beentjes van de geboende vloer. In ieder geval hoorden we nog dat het bestuur het mannentrio van “Jukebox” bijtijds heeft gevraagd om ook de dansavond meteen nà de zomervakantie -dus op 13 september- weer muzikaal te komen opluisteren.

Powered by Blog Grabber