niet op bij Buulder Buk

Alsof er nog niet genoeg verklapt is met maar liefst 12 tips de voorgaande weken, komen er nu nog eens vier extra bij. Het kan niet op, zou je zo maar kunnen denken. Maar na deze vier is het toch echt…niet op bij Buulder Buk

10-12-2018 16:19 – Ingezonden door Redactie

Als hersteller van alle soorten schade, groot en klein, aan diverse auto’s, motors, bedrijfswagens, caravans en campers is Autoschade Aarts hét adres voor uw wagen wanneer u schade heeft opgelopen. Zaakvoerder Frans Aarts zit al jarenlang in de wereld van het schadeherstel en is sinds 1987 op zelfstandige basis gestart. Wat begon met een kleine werkplaats aan huis, groeide uit tot een bedrijf met een ruime werkplaats, burelen en twee vaste werknemers Bart en Johan, in de Fabrieksstraat in Budel. Bovendien werd de werkplaats onlangs nog meer uitgebreid.

Want vanaf nu zijn er verschillende afdelingen in de werkplaats. Zo is er nu een apart gedeelte voor het industrieel spuitwerk, een aparte ruimte voor de herstellingen aan auto’s, trikes, campers,… Bovendien is er nog een extra ruimte voorzien voor de opslag van diverse onderdelen en winter- en zomerbanden. “Omdat er nu verschillende afdelingen zijn, hebben we een beter overzicht van de werken die we voorhanden hebben,” legt Frans uit.

Bijna alle beschadigingen kunnen hersteld worden bij Autoschade Aarts.  Gaande van een kleine deuk tot grote schade. Allerhande voertuigen zijn hier welkom, zoals personenauto’s, bedrijfswagens, motoren, caravans en campers,… Dankzij het deskundige team, bestaande uit Johan, Bart en Frans, en de moderne werktuigen kunnen alle voertuigen op de beste service rekenen. Uw beschadigde wagen kan gratis opgehaald worden en teruggebracht, indien dit gewenst is. Als extra bonus wordt uw auto ook nog eens gepoetst afgeleverd! Niet enkel de herstellingen worden mooi voor u in orde gemaakt, ook het papierwerk wordt uit handen genomen. Zo maakt Frans alle administratie, verzekeringspapieren en schadeformulieren graag voor u in orde. En iedereen kan er rekenen op een gratis leenauto, zodat u niet zonder vervoer komt te zitten tijdens de reparatie.

Ook is het bedrijf gespecialiseerd in industrieel spuitwerk, kunststof lassen en polyester reparaties. Verwarmingsradiatoren, maar ook machine onderdelen , kunststof profielen en andere onderdelen kunnen zonder problemen en professioneel gespoten worden. En dankzij het kunststof lassen kunnen o.a. bumpers en andere onderdelen uit kunststof gerepareerd worden. Erg handig voor reparaties aan caravans en campers.

Naast hersteller is dit bedrijf ook het aanspreekpunt als het gaat om trikes. De verhuur van trikes is erg populair en van heinde en verre weten ze Frans Aarts te zitten. Zowel voor het ombouwen, het verkopen of het verhuren van trikes  kan iedereen bij Trike Verhuur Budel terecht. Het ombouwen van een trike gebeurt uiteraard volledig naar wens van de klant. Denk hierbij aan o.a. dikke vorken, dikke tanks en exclusief spuitwerk. Aarts is tevens subdealer van Boom-trikes, een merk dat een erg hoge kwaliteit garandeert. En uiteraard is iedereen voor de aankoop of de huur van een trike hier ook aan het juiste adres. Uw trike kan eveneens opgehaald worden en teruggebracht, indien dit gewenst is. Kijk zeker eens op www.trikeverhuurbudel.nl voor alle mogelijkheden en meer info.

Alsof er nog niet genoeg verklapt is met maar liefst 12 tips de voorgaande weken, komen er nu nog eens vier extra bij. Het kan niet op, zou je zo maar kunnen denken. Maar na deze vier is het toch echt gedaan. Anders kunnen we net zo goed de naam of namen er alvast bij gaan zetten. Zestien tips maar liefst moeten de fervente carnavalsvierder op weg helpen om te raden naar de nieuwe Prins, Prinses of het Prinselijk paar van cv Buulder Buk in 2019:
13.       Woont bij de buren in de straat
14.       Houdt van de zon
15.       Houdt van appels
16.       Nie kapot te krijgen
Daar zullen jullie het toch echt mee moeten doen. Op bijgaande de foto’s van de stappers die voorop zullen gaan in de polonaise. Met 16 tips en zelfs plaatjes moet het toch mogelijk zijn om de naam van een Prins, Prinses of Prinsenpaar in te sturen. Stuur je inzending naar secretaris@buulderbuk.nl. Alle inzenders maken nog altijd kans op de bak Budels geschonken door de familie Arts van de brouwerij. Bij meerdere goede inzendingen zal er door de nieuwe hoogheid of hoogheden geloot worden.

Powered by Blog Grabber