Niet Schieten met Esmee van Kampen in Lexke Theatercafé

Op 9 maart de volgende voorstelling van Lexke Theatercafe waar u zeker bij moet zijn!  Die avonds staat het duo Niet Schieten op het podium, samen met Esmee van Kampen, ‘Tijd voor een trio’. Arend Edel…Niet Schieten met Esmee van Kampen in Lexke Theatercafé

10-02-2019 17:47 – Ingezonden door Redactie – Foto Jaap Reedijk

Op 9 maart de volgende voorstelling van Lexke Theatercafe waar u zeker bij moet zijn!  Die avonds staat het duo Niet Schieten op het podium, samen met Esmee van Kampen, ‘Tijd voor een trio’. Arend Edel en Maarten Hennis plukken in de herfst van hun leven het frisse groene blaadje Esmee van Kampen uit Gouda. Maar het blaadje blijkt een eigen willetje te hebben met een niet te temperen energie. De mannen worden met een enorme dosis humor ongenadig aangepakt en geconfronteerd met hun Midlife. Maar ook de twijfeldertiger Esmee krijgt het flink voor haar kiezen. Tijd voor een trio… een kwetsbaar, herkenbaar en vooral hilarisch cabaretprogramma over leeftijdsconflicten, afhankelijkheid en persoonlijke crisissen. De keuze voor Esmee van Kampen blijkt een match made in heaven. Ze geeft de voorstelling een enorme opstopper.  Ze weten dat ze niet om het feit heen kunnen dat iedereen Esmee kent van een reclamefilmpje van de PLUS-supermarkt. Esmee rekent daar genadeloos mee af. Op de talloze stompzinnige opmerkingen die ze dagelijks daarover krijgt, reageert ze gewoon nog stompzinniger. Ook haar fysiek krijgt in een schitterend liedje een plaats in de voorstelling. Een liedje waarin tijdens elk couplet het zwaartepunt (sorry) verschuift in de tegenstelling dik maar lief, dik maar talentvol, en dik maar met een hart van goud. Heel knap gedaan. De mannen zingen niet slecht. Esmee zingt prachtig. Een hilarische cabaretvoorstelling over de midlifecrisis versus het dertigersdilemma. Lexke Theatercafé is supertrots dat zij u dit hilarische programma mogen presenteren.

Kaartverkoop
De kaarten voor de losse voorstellingen kosten EUR 15,00 per stuk. Kaarten voor de voorstelling van 9 maart zijn vanaf 12 februari tijdens de reguliere openingstijden verkrijgbaar in gemeenschapshuis De Borgh.  Via www.lexke.nl kunnen ook kaarten besteld worden. Op twitter.com/LexkeTheater en Facebook zijn de laatste activiteiten van het theatercafé bij te houden.

Powered by Blog Grabber