Nieuw boek Bulander Herman Clevis verschenen

Op vrijdag 19 oktober is het nieuwe boek ‘Romantiek aan de Chobe – en andere bijzondere reisverhalen’ van Herman Clevis verschenen. Dit reisboek wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.Nieuw boek Bulander Herman Clevis verschenen

10-12-2018 16:52 – Ingezonden door Redactie

Op vrijdag 19 oktober is het nieuwe boek ‘Romantiek aan de Chobe – en andere bijzondere reisverhalen’ van Herman Clevis verschenen. Dit reisboek wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout. ‘Romantiek aan de Chobe’ van Herman Clevis is geen liefdesromannetje, maar één van de bijzondere reisverhalen die hij schreef naar aanleiding van een aantal grote reizen door onder andere Afrika en Azië. Voor iedereen die van reizen houdt en van verhalen. Het is geen reisgids maar vertelt over bijzondere belevenissen tijdens zijn reizen. Amusante verhalen die heerlijk weglezen en zich prima lenen als momentvullers. Even lekker wegdromen, je in verre landen wanen en meeleven met de auteur en of het nu over mensen, dieren of dingen gaat, de auteur beschrijft het allemaal met een kwinkslag, waarbij hij af en toe de vinger op de zere plek legt. Herman Clevis (1949) woont in Budel en werd een aantal jaren geleden geconfronteerd met de ziekte van Parkinson. Dat weerhield hem er echter niet van meerdere grote reizen te maken, waarvan die door vijf landen in zuidelijk Afrika het absolute hoogtepunt vormde. Zijn verhalen over zijn belevenissen tijdens deze reizen zijn amusant, met soms een belerende ondertoon.

Powered by Blog Grabber